banner tekstdtulogo


Workshop for MMC-følgegruppemedlemmer og andre interesserede.
  20. Februar, 2008 kl. 09-12 med efterfølgende frokost kl. 12-13  i rum 053 bygning 305

Da vi konstant arbejder med MMC-hjemmesiden for at få et så informativt kommunikationsredskab som muligt, har vi nu besluttet at indsætte faglige spots.

PBBDisse spots vil typisk være små sekvenser (film/lyd), hvor forskeren i løbet af 3-5 min. med udgangspunkt i få billeder og filmsekvenser fortæller om sit fagområde. Det skal være på et plan, hvor alle kan forstå budskabet og helt uden at gå i detaljer om modeller osv.

Derfor vil vi invitere til en workshop 20. februar 2008,
hvor journalist Carsten Broder Hansen vilCBH
introducere nogle formidlingsmæssige metoder og tankegange, som du måske kan bruge som inspiration i dit eget spot. Når du afprøver dit oplæg på stedet kan han ligeledes komme med forslag og kommentarer. Efter workshoppen vil du forhåbentlig have input til et spot, som du kan vælge at få indspillet til hjemmesidebrug. Sekvensen kan også kopieres til din egen hjemmeside.students

En lignende workshop er tidligere afprøvet på PHD-niveau med stor succes.

Spottet kan ud over at blive brugt på hjemmesiden også bruges på de møder, hvor MMC-masteren bliver præsenteret samt andre relevante steder, hvor flere af os danner en hel præsentation af instituttet.

Vi vil bede dig melde tilbage, om du deltager meget gerne nu og senest 18. februar 2008.

Mange venlige hilsner,

Helle, Christian og Janne

Coordinators:
Helle Rootzèn herobillede Janne Kofod Lassen jkl  Christian Henriksen ch
jkl DEC 2007