logologo logo
Coordinatorer:  se nederst på siden.               Engelsk version
intro_3

intro_1

intro_5

intro_6   intro_7

intro_8

INTRO    INTRO

Det første intro-møde for MMC-master studerende

Den 3. september 2007 kl. 12-13 afholdt MMC-master coordinatorerne godt hjulpet af følgegruppemedlemmer - Jens Clausen, Per Christian Hansen, Jan Larsen, Bjarne Ersbøll, Lasse E. Christiansen, Kirsten Philipsen - sit første intro-møde for de studerende. Vi dækkede det lange bord i rum 053 med MMC-plakater som dækkeservietter, sandwich og sodavand og forskellige hjælpende papirer til brug under workshoppen.

intro_2

Det var tænkt som et studieplans-møde, hvor de studerende kunne komme med store og små problemstillinger omkring deres valg af fag og deres studieplaner som helhed.

intro_4

INTRO
Mødet begyndte med at coordinatorerne og underviserne - 1 fra hver MM-sektion og MAT - præsenterede sig ganske kort med navn og fagligt repræsentationsområde. Da det var overstået rejste vi os alle og gik rundt og talte med hinanden om det det handlede om, samtidig med at vi spiste og hyggede os.


It-support havde trykt 7 forskellige forslag til studieforløb udarbejdet af Thomas Hjort Jensen (webmaster) i samarbejde med JKL efter forslag fra følgegruppen, og de var i plakatform hængt op på foldevæggen. Det virkede som en vægavis, hvor man kunne orientere sig eller tage indholdet som udgangspunkt i dialogen.
intro_9


 
intro intro
Af de 27, som foreløbig er tilmeldt masteren havde
15 studerende tilmeldt sig. Der var en rigtig god dialog mellem underviserne og de studerende.


Heldigvis skal vi ses igen onsdag den 5. september til et mere socialt anlagt møde kl. 17-19 samme sted.


Janne Kofod Lassen


Coordinatorer:
Helle Rootzèn herobillede Janne Kofod Lassen jkl  Christian Henriksen ch
Siden sidst opdateret 8. september 2007  jkl